Horti-Grow 4-laags

€ 1.950,00

De Horti-Grow 4 laags is een verticaal kweeksysteem gebaseerd op een standaard Deense kar. Uitstekend geschikt voor de teelt van Microgroenten, babyleaves, veldsla en diverse vruchtgroenten.

De Horti-grow wordt geleverd als een compleet pakket. Dit pakket kunt U zelf afbouwen. Ook kunt U ervoor kiezen om de Horti-Grow afgemonteerd te ontvangen. Neemt U hiervoor contact met ons op.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
G-9010-1020

Horti-Grow 4-laags

De Horti-Grow 4-laags is een verticaal kweeksysteem gebaseerd op het formaat van een Deense kar. Hierdoor heeft elke laag een netto kweekoppervlakte van 125 * 55 cm. Uitstekend geschikt voor de teelt van diverse groenten en kruiden.

Door het handzame formaat van de Deense kar is er al snel een plek waar de Horti-Grow te plaatsen is. Ook verplaatsen is simpel, de stekker eruit halen en rollen maar.

Wat de ledverlichting betreft, wordt ook deze Horti-Grow uitgerust met het RBW spectrum:

Het zonlicht van een mooie voorjaarsdag, ons RBW spectrum, bevat het volledige spectrum van kleuren die nodig zijn voor de groei en ontwikkeling van planten. Dit wordt ook wel het volledige of witte lichtspectrum genoemd. Het bestaat uit alle kleuren van de regenboog.

Het voordeel van dit spectrum voor planten is dat het de juiste hoeveelheid energie levert die nodig is voor fotosynthese en groei. Bovendien is het licht kleurecht, wat betekent dat het de echte kleuren van de planten laat zien, wat belangrijk is voor het beoordelen van de gezondheid en stadia van de planten.

Een ander voordeel is dat het witte lichtspectrum geen schade toebrengt aan het menselijk oog, in tegenstelling tot bijvoorbeeld ultraviolet licht of infrarood licht. Dit maakt het veilig voor gebruikers en niet hinderlijk voor iedereen in de ( directe ) omgeving.

 

Oorsprong : Nederland
Materiaal Kar : Staal, gepoedercoat
Materiaal Watertrays : HIPS
Recyclebaar : Ja
Maten Extern : 1350 * 565 * 1900 mm
Maten kweekoppervlak : 4 * 1243 * 555 mm

De Horti-Grow wordt geleverd als een compleet pakket. Dit pakket kunt U zelf afbouwen. Ook kunt U ervoor kiezen om de Horti-Grow afgemonteerd te ontvangen. Neemt U hiervoor contact met ons op.

Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over:Horti-Grow 4-laags
Jouw rating