Over Horti-Innovations

Horti-Innovations is in 1993 opgericht en richt zich primair op het ontwikkelen en verkopen van producten voor de tuinbouwsector.

Wij zijn een innovatief bedrijf dat snel kan inspelen op de behoeftes in de markt. Door nauw samen te werken met de eindgebruiker ontstaan er producten die voor en door de kweker een efficiëntere manier van werken opleveren. Door te zoeken naar de meest eenvoudige oplossing ontstaan er betaalbare, betrouwbare producten die direct aansluiten op de behoeften in de markt. De grootste kracht van de producten ligt in de eenvoud; hierdoor zijn de kosten laag en is de bedrijfszekerheid hoog. Gebruiksgemak en duurzaamheid staan hierin centraal.

 Simple ideas are best!

Horti-Innovations heeft zich voornamelijk gericht op het ontwikkelen van varianten en accessoires voor Deense karren en CC containers. De basis is veelal de Deense kar in al zijn eenvoud. Deense karren zijn al decennialang niet weg te denken uit de tuinbouwsector. Er zijn echter steeds meer sectoren die de handigheid van een Deense kar inzien.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan winkels die de karren gebruiken voor het inrichten van hun winkel, distributiecentra voor intern transport of orderpicken, en op markten voor het presenteren en transporteren van goederen.

Door de ervaringen die Horti-Innovations heeft opgedaan kan het makkelijk inspelen op de wensen van de klant. Denk hierbij aan het vertalen van uw wens naar een werktekening, het maken van een proefmodel, het organiseren van massa productie, verkoop en organiseren van transport.


Neem contact op met onze klantenservice om te horen wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen.

Met vriendelijke groet,
Peter van Schie

Peter van Schie

 

Kantoor en bezoekadres:

 

Vrij-Harnasch 120 G
2635 BZ  Den Hoorn
Tel. +31174226500
info@horti.nl

Openingstijden kantoor en showroom: 

Maandag - Vrijdag: 08:30-17:00

Openingstijden magazijn:  

Maandag - Vrijdag: 07:00-15:00

Bezoek alleen op afspraak!

BTW nr.

NL 8125.27.100.B01

KvK nr.

27235707

Horti Innovations pand


Locatie: