De Deense kar als orderpick kar?

De Deense kar als orderpick kar?

De Deense kar of CC container is al jaren in begrip in de tuinbouw, en wordt voornamelijk gebruikt voor het transporteren van bloemen en planten.

De kar is echter voor veel meer doeleinden geschikt:

In dit artikel licht ik een toepassing toe die de laatste tijd aan populariteit wint:

De orderpick kar

orderpick kar

Door de grote toename in onder andere E-commerce handel, hebben wij regelmatig vraag naar karren die gebruikt kunnen worden voor het verzamelen van orders. De standaard Deense kar kan hiervoor gebruikt worden, maar ook bijvoorbeeld onze Deense kar met staaldraad bodem, voor het wat zwaardere werk. Naast de standaard houten platen hebben wij ook een extra zware uitvoering, platen met staaldraad en kunststof platen in ons assortiment. Ons Euronorm rek is speciaal gemaakt voor bakken met de maten 60*40 of 30*20 cm.

De karren kunnen naar wens uitgevoerd worden met verschillende soorten wielen.

Waarom een Deense kar als orderpick kar?

Door de flexibiliteit van het aantal lagen op een kar en de afstand daartussen, kan de kar zo ingericht worden als nodig is, keer op keer, zonder gereedschap of ingewikkeld gedoe. Door het relatief lage gewicht, gecombineerd met het hoge draagvermogen en de hanteerbaarheid is de Deense kar ideaal voor in het magazijn. De karren zijn eenvoudig met elkaar te koppelen met onze koppelstukken, waarna ze met de hand of met een van onze elektrische voertuigen kunnen worden voortbewogen.

Zijn er nog accessoires om het handiger te maken?

Jazeker! On de kar handmatig te verplaatsen zijn onze handvaten of duwstang een handige hulp. Het orderpickbord of het schrijfbord zijn handig om de paklijsten te bevestigen en bij te houden wat er al verzameld is.

schrijfbord

Met onze gereedschapshouder creëer je een extra opberg vak aan de kar, voor tangen, scharen messen of wat er maar nodig is, met plek voor een rol wikkelfolie. Onze Deense bak is handig voor het verzamelen van kleine verpakkingen.

gereedschapshouder

De Deense kar is dus prima geschikt voor het verzamelen van orders, en geheel naar wens in te richten voor toepassingen binnen uw bedrijf!

Hier praten we over: