Doe niet zo ingewikkeld?

Doe niet zo ingewikkeld?

In deze tijd van duurzaamheid en stijgende prijzen voor grondstoffen en energie lopen de kosten voor het verzendklaar maken van uw producten snel op. Horti-Innovations heeft diverse oplossingen om dit zowel duurzamer en goedkoper te maken.

Allereerst willen we u de Horti-Wrap voorstellen: Een volledig mechanische wikkelmachine voor Deense karren of veilingkarren. De Horti-Wrap is stevig, zeer gebruiksvriendelijk en “hufterproof”, en neemt niet meer ruimte in dan een europallet. Ook is de machine makkelijk te verplaatsen.

Naast de besparing op folie, tot wel 30%, wordt de folie strakker en sneller om de kar gewikkeld dan wanneer dit handmatig gebeurt. Ook is het een veel prettigere manier van werken. Rondjes lopen om een Deense kar is men tenslotte zo beu. De Horti-Wrap bevat geen gevoelige elektronica en is de afgelopen jaren zeer betrouwbaar gebleken.

Heeft U een gesloten transport keten en wilt u nog een stap verder gaan in het reduceren van het gebruik van plastic, dan zijn onze Horti-Covers wellicht een goede keus.

Horti-cover groot

Deze Deense kar hoezen zijn stevig, ademend, makkelijk hanteerbaar en bij grotere aantallen ook te personaliseren met uw eigen kleur en/of logo. We hebben standaard 2 varianten in het assortiment: De Horti-Cover en Horti-Cover smal.

Voor andere maten of varianten, of nieuwe ideeen hierover, neem gerust contact op met ons team!

Het verzendklaar maken van de Deense karren hoeft dus helemaal niet ingewikkeld te zijn!

Hier praten we over: