Horti-Display compleet met dak

€ 429,00

Met de Horti-Display kunt u producten op een overzichtelijke manier presenteren aan uw klant. Met dit complete pakket heeft u alles in huis om uw bloemen en planten zorgeloos in de buitenlucht te stallen.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
I-5010-1020
AantalStukprijsTotaalKorting
1€ 429,00€ 429,000
4€ 419,00€ 1.676,002
8€ 414,50€ 3.316,003
16€ 409,00€ 6.544,005

De Horti-Display is gemaakt om producten op een overzichtelijke manier te presenteren aan de klant.
Als basis voor het frame is er gebruik gemaakt van de Deense kar en de Deense kar platen.

Het frame is eenvoudig schuin te zetten zodat uw bloemen, planten of andere producten een overzichtelijke presentatie krijgen, wat uw verkoop zeker zal stimuleren.

Dit compleet pakket bestaat uit: 

- Twee Horti-Display staanders.  
- Twee beugels voor het daksysteem. 
- Vijf stangen voor het daksysteem. 
- Een dakzeil.
- Een Deense kar onderstel. 
- Vier platen. 
- Vier watertrays. 
- Vier bevochtings matten.

Het dak beschermt uw bloemen of planten tegen de zon en de watertray kunt u vullen met water. De bevochtingsmat zorgt voor een gelijkmatige afgifte van het water en voorkomt verbranding of uitdroging.

Optioneel kunt U de Horti-Display uitrusten met een rem of blokkeer eiland.

Het dakje is volledig inklapbaar aan de voor en achterkant, zodat deze geen extra ruimte in beslag neemt wanneer de Horti-Display opgeborgen wordt. Ook is het mogelijk om het dakje met uw eigen logo te laten personaliseren. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met het Horti-Team.

Herkomst : EU
Materiaal : Verzinkt staal
Recyclebaar : Ja
Maten extern : 1350x 565 x 2180 mm
Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over:Horti-Display compleet met dak
Jouw rating

No Related Posts

Wielen

Horti-Innovations heeft diverse soorten wielen in het assortiment. Afhankelijk van de soort kar en de gewenste toepassing en draagvermogen kunnen wij de karren voorzien van:

Type 1 Wielen

Type 2 Wielen

Type 3 Wielen

Type 4 Wielen

Type 1 Wielen

De meeste karren worden geleverd met standaard hard kunststof wielen. Hoewel deze voldoen voor de meeste standaard toepassingen binnen de tuinbouw, hebben ze zeker ook enkele nadelen:

Zelfs op een relatief schone, vlakke ondergrond maken de karren onnodig veel herrie. Elke oneffenheid geeft ook trillingen, wat kan leiden tot verplaatsingen en zelfs beschadiging van de producten op de kar. Het draagvermogen van de standaard type 1 wielen is goed voor standaard toepassingen, de gebruikte materialen voldoende.

Type 2 Wielen

Als de standaard type 1 wielen niet voldoen, is ons type 2 wiel een aanrader. Door de kogellagers lopen deze zeer licht. Door de sandwichconstructie met een laag rubber tussen velg en loopvlak worden trillingen gereduceerd, terwijl de voordelen van een hard loopvlak behouden blijven. Daarnaast is het draagvermogen ruim voldoende voor zware toepassingen.

Type 3 Wielen

Voor toepassingen waar de kar stil en trillingvrij moet zijn, is het type 3 wiel de het geschikte wiel. Deze wielen zijn ontwikkeld voor flightcases. Ook zeer geschikt voor (rol)containers, aluminium kisten en bijvoorbeeld om in te zetten onder materieel dat steeds in- en uit vrachtwagens geladen wordt. Dit maakt ze onder andere ideaal voor de beursbouw, ook omdat ze geen strepen achterlaten op vloeren. Deze wielen zijn extreem duurzaam, kunnen absoluut tegen een stootje en vervormen niet. Door het rubberen loopvlak worden trillingen geabsorbeerd en kan er zonder kabaal verplaatst worden. Dit maakt de type 3 wielen ook ideaal voor toepassingen in de Retail en logistiek.

Type 4 wielen

Voor extra zware toepassingen hebben we het type 4 wiel: door het rubberen loopvlak net zo stil als het type 3 wiel, echter nog makkelijker te manoeuvreren door de licht lopende kogellagers en een flink draagvermogen. Deze wielen zijn ontwikkeld voor flightcases. Ook zeer geschikt voor (rol)containers, aluminium kisten en bijvoorbeeld om in te zetten onder materieel dat steeds in- en uit vrachtwagens geladen wordt. Dit maakt ze onder andere ideaal voor de beursbouw, ook omdat ze geen strepen achterlaten op vloeren. Deze wielen zijn extreem duurzaam, kunnen absoluut tegen een stootje en vervormen niet. Door het rubberen loopvlak worden trillingen geabsorbeerd en kan er zonder kabaal verplaatst worden. Dit maakt de type 4 wielen ook ideaal voor toepassingen in de Retail en logistiek. Ons type 4 zwenkwiel is er ook met rem.