Language
Nederlands English Deutsch Français Español

Welkom bij Horti-Innovations BV

Top

Zoom

Details

Momenteel is de leverbaarheid van dit product beperkt, klik hier voor meer informatie of neem contact op met onze klantenservice.

Wanneer uw Deense karren of CC containers aan hoge kwaliteits of hygiënische eisen moeten voldoen hebben wij speciaal Deense karren met een bodem van staaldraad in plaats van hout.

Dit kan een uitkomst zijn voor sectoren zoals de horeca, kwekerijen en supermarkten. Het is ook een oplossing voor logistieke bedrijven die te maken hebben met zwaardere lasten op de Deense kar.
Ook kunnen zich geen ziektekiemen ontwikkelen in houten onderdelen en is het gemakkelijk schoon te houden en te ontsmetten. Hierdoor zijn de Deense karren ook te gebruiken in de voedings - en levensmiddelen industrie.

De karren met een bodem van staaldraad zijn bestand tegen hoge temperaturen waardoor de Deense karren ook in een oven gebruikt worden. Sectoren die werken met dierlijke producten of kweek die gedroogd moeten worden in een oven kunnen daarom handig gebruik maken van het systeem met Deense karren, dat al jaren lang met groot succes wordt toegepast in de bloemensector.

De Deense kar met ijzeren bodem wordt standaard geleverd met type 2 wielen en standaard staanders. Het basisframe is door middel van thermisch verzinken (hotdip) voorzien van een zinken beschermingslaag. Deze laag is ook bestand tegen chloor.

De afmetingen van het onderstel zijn 135 x 56,5 [cm], de staanders zijn 180 centimeter lang.

gridkar, deense kar zonder hout, droogkar champignons, roosterkar, meshwire kar

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Deense kar met staaldraad bodem

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Klantenbeoordeling

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.