Language
Nederlands English Deutsch Français Español

Welkom bij Horti-Innovations BV

Top

Zoom

Details

De elektrische platformwagen is ontwikkeld voor het interne transport binnen magazijnen of orderpick locaties. Met de krachtige elektrische motor kunnen met gemak zware lasten worden verplaatst.

Het elektrische platform is uit te breiden met een extra verdieping en een staplatvorm om op te staan.
Zo kunnen medewerkers zich snel en gemakkelijk door gangpaden manoeuvreren.

Voor het rijden zijn er twee snelheden beschikbaar, op de schildpad stand gaat het platform met 3km/h vooruit en op de stand van de haas 6km/h. Op verzoek is dit terug te regelen naar een lagere snelheid.

Standaard is de platformwagen voorzien van twee vol rubber bokwielen en twee vol rubber zwenkwielen. Standaard is de platformwagen meegeleverd inclusief accu’s, acculader en accu indicator. 

Ook voor speciale toepassingen in bijvoorbeeld ziekenhuizen, kwekerijen, maakindustrie, vliegvelden en de retailindustrie zijn we altijd bereid om flexibel te zijn in oplossingen. Zo is er voor het HagaZiekenhuis in Den Haag een speciaal platform ontwikkeld voor het vervoeren van gasflessen.

Voor meer informatie over speciale verzoeken of aanpassingen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Accu

Accu

AGM-accu’s of toch lithium?

Onze voertuigen zijn standaard voorzien van AGM-accu’s.
De AGM-accu’s worden veel toegepast in de mobiliteit, van elektrische trikes, elektrische scooters en zelfs in boten en campers.

Binnen de mobiliteit hebben de AGM-accu’s zich goed bewezen en heeft grote voordelen ten opzichte van de ouderwetse loodaccu.
Zo is de levensduur hoger, heeft de accu meer capaciteit en hoeft de AGM-accu ook bijgevuld te worden en zijn hierdoor onderhoudsvrij.

Toch heeft de AGM ook nog steeds nadelen. De accu is bijvoorbeeld erg gevoelig voor het laadgedrag.
Zo is de accu gevoelig voor het onderbreken van het laadprogramma van circa 9 uur lang.
Het laden van de accu’s terwijl de capaciteit nog boven de 40% zit zal de levensduur van de accu ook verminderen.
Het voertuig kan hierdoor niet tussentijds in de koffiepauze bijgeladen worden wat problemen kan geven als er in shiften gewerkt wordt.

De lithium accu’s die ook vaak in elektrische fietsen, laptops en telefoons worden toegepast zijn hier niet gevoelig voor.
Deze accu’s kunt u met gerust hart tussendoor opladen zonder rekening te houden met het laadprogramma of de resterende capaciteit die nog in de accu zit.
Ook de levensduur van lithiumaccu’s is 3 keer zo hoog als die van AGM-accu’s.

De capaciteit van lithium accu’s ligt hogen dan die van AGM. Waar wij standaard 2 (24V) of 4 (48V) AGM-accu’s in het voertuig kunnen volstaat 1 (24V) of 2 (48V) lithium accu’s.
De capaciteit van 2 AGM-accu’s ligt wel wat hoger dan die van 1 lithium maar op verzoek kunnen we de voertuigen voorzien van 2 of 4 lithium accu’s zodat het de capaciteit van AGM-accu’s ver voorbijstreeft.

Zie hierbij alle voordelen van lithium ten opzichten van AGM:

  • Levensduur ligt 3 keer zo hoog
  • Tussentijds opladen is geen probleem
  • Capaciteit per accu is circa 45% hoger

Ondanks dat de lithium accu’s in de aanschaf duurder zijn dan AGM-accu’s is het een uitstekende investering die zich op de langer termijn terugverdient.

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: HT-400 XL

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Klantenbeoordeling

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.