Horti-Grow 4-laags

€ 1.950,00
bestellen in veelvould

Horti-Grow 4 laags

Horti-Innovations lanceert een nieuw concept waarbij grote investeringen voor het inrichten van een kweekruimte tot het verleden tijd behoren. Met de nieuwe Horti-Grow kunt u gemakkelijk en snel ( eventueel tijdelijk) ruimtes inrichten tot een volledige productieruimte zonder een al te grote investering. De flexibiliteit van een Deense kar die de basis van de Horti-Grow vormt heeft ook het voordeel dat u uw kweekruimte gemakkelijk en snel kunt plaatsen, naast het voordeel dat de hoogte goed gebruikt kan worden door het inzetten van meerdere lagen.

Led verlichting

Jarenlang dachten wetenschappers dat voornamelijk blauw en rood licht effect had op de groei van een plant. De laatste jaren is hier veel onderzoek naar gedaan en zijn wetenschappers van de Wageningen universiteit erachter gekomen dat een plant meer baat heeft bij het volledige spectrum.
Experimenten in een gecontroleerde klimaatkamer laten zien dat planten beter groeien onder het zonlicht van een mooie lentedag dan bij enkel blauw en rood licht. Ons systeem bootst deze zonnige lentedag dan ook na.

Automatisch watersysteem

Om uw kweek met een gerust hart achter te kunnen laten is de Horti-Grow uitgerust met een volledig automatisch watersysteem. Het systeem is gebaseerd op bevloeien waarbij de watertrays op de door U ingestelde tijdgeheel automatisch vol lopen met de voedingssoplossing.
Na de gewenste duur zullen de watertrays weer automatisch leeglopen en heeft u er verder geen omkijken meer naar.

Met de Horti-Grow met ledverlichting en het watergeefsysteem kunt u zonder zorgen uw gewassen voor langere tijd achterlaten. Dit biedt vele mogelijkheden bij bijvoorbeeld wetenschappelijke experimenten, het kweken van diverse gewassen en voor transport waarbij uw producten zo vers als mogelijk geleverd moet worden!

Diverse interne proeven met kiemgroenten, babyleaves, veldsla, rucola, aardbeien en zelfs tomaten zijn zeer succesvol gebleken. Ook het telen van kruiden gaat met de Horti-Grow geheel naar wens.

App ondersteund Apple HomeKit, Siri, Alexa, Google Assistant & SmartThings.

Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over:Horti-Grow 4-laags
Jouw rating
logo

Alles voor uw Deense containers!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Wij gaan voor 100% tevreden klanten
  • 30 dagen retourgarantie

Blijf op de hoogte

Niets missen van Horti-Innovations?
Schijf je in voor onze nieuwsbrief, nieuwe producten,
kortingsacties binnen handbereik.