Language
Nederlands English Deutsch Français Español

Welkom bij Horti-Innovations BV

Top

Zoom

Details

De Virto S is speciaal gemaakt voor het afleggen van lange afstanden in de kas, maar kan ook gebruikt worden voor allerlei andere doeleinden. 
Alle Virto's zijn voorzien van een blauwe kenteken en een Europese goedkeuring voor de openbare weg. 

Doordat de Virto S is toegestaan op de openbare weg zijn de opties eindeloos. Zo kan de Virto S gebruikt worden bij intern transport in een kas of een grote bedrijfshal, maar ook voor transport tussen verschillende locaties waarbij over de openbare weg gereden moet worden. 

Ook in de beveiliging kan de Virto S een grote rol spelen. Beveiligers kunnen met de Virto grotere afstanden sneller afleggen, waardoor deze meer rondes of de rondes vaker kunnen doen dan wanneer ze lopend zijn. De Virto-S is er ook voor hulpverleners en BHV personeel dat snel ergens moet zijn. De laadruimte van de Virto S biedt genoeg plaatst voor een permanente EHBO koffer. 

De Virto S is buiten het bedrijfsleven ook zeer geschikt voor privé gebruik. Zo kan de Virto S makkelijk over ruw terrein rijden, kan het gebruikt worden om via de bebouwde kom naar huis te rijden of voor een tocht in de duinen. 

De bestuurder van de Virto S staat hoog en heeft hierdoor een ruim zicht op de omgeving. Door de vering, die op de achterwielen en voorwiel zit, is de Virto S ook zeer wendbaar en maakt het rijden op een Virto S een unieke en leuke belevenis. De besturing is zeer simpel en geschikt voor jong en oud. 

De Virto S is geheel elektrisch en stoot geen CO2 (emissie) uit. Met een volle accupakket kan circa 20 Kilometer gereden worden, met 3 accupakketten dus liefst 60 Kilometer! 

Omdat de Virto S is voorzien van een blauw kenteken (bromfiets) is een brom verzekering verplicht, ook moet de bestuurder in bezit zijn van een geldig AM of B rijbewijs.

De Virto S wordt geleverd inclusief  één accupakket en lader. 

Neem voor meer informatie contact met ons op.  


Technische specificaties

Technische specificaties

Technische specificaties Virto

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Virto S

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Klantenbeoordeling

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.