Language
Nederlands English Deutsch Français Español

Welkom bij Horti-Innovations BV

Top

Bezorging

De manier van bezorging is afhankelijk van de producten die zijn afgenomen.
Wanneer mogelijk zullen de producten verstuurd worden met cheapcargo, als de omvang of gewicht dit niet toelaat dan zal het verstuurt worden via vrachtvervoer. 
Cheapcargo is onze logistieke dienstverlener voor nationale en internationale pakketverzendingen. 

Omdat het gewicht en omvang van onze producten zeer divers is wordt er bij het bestellen van de producten via de webshop een indicatie gegeven van de vervoerskosten. 
Hierbij moet u rekening houden dat de indicatie kan afwijken van de werkelijke verzendkosten. Hierbij behoudt u het recht om de bestelling vrijblijvend te annuleren. 
Als u van te voren een vrijblijvende offerte wilt van de vrachtkosten dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. 

Bestellingen worden handmatig beoordeeld op hun omvang en gewicht en worden zo gunstig als mogelijk ingepakt. 

Wanneer u de bestelling beschadigd geleverd krijgt dan verzoeken we de levering bij de leverancier te weigeren en contact op te nemen met onze klantenservice.
Mocht de schade niet direct zichtbaar te zijn dan verzoeken we zo snel mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice. 

Ophalen of het zelf regelen van transport is ook mogelijk, hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht. 
Als u besluit om de transport zelf te regelen dan neemt Horti Innovations B.V. geen enkele verantwoording voor schaden die ontstaan tijdens het vervoeren. 

Omdat we voor transport werken met een derde partij kunnen we helaas geen zekerheid geven over de exacte bezorgdatum.
We zullen onze uiterste best doen om de producten af te leveren op de gewenste datum van de klant maar hier kunnen geen rechten aan verleent worden. 
Als u zekerheid wilt over de leverdatum dan raden we aan om zelf contact op te nemen met een vervoersbedrijf om hiermee afspraken te maken.