Language
Nederlands English Deutsch Français Español

Welkom bij Horti-Innovations BV

Top

Zoom

Details

De E-Nova is een nieuwe lijn elektrische trekkers die met zijn moderne uiterlijk en krachtige elektrische aandrijving zeer geschikt is voor facilitaire diensten of openbare ruimtes zoals vliegvelden, stations of medisch centrums.

De E-Nova is voorzien van een comfortabele stoel die verstelbaar is om dichter of verder van het stuur te zitten. Het stuur kan in drie verschillende hoeken gezet worden waardoor de ideale rijpositie gemakkelijk in te stellen is.

Als stuur heeft de E-Nova een disselkop die zich gemakkelijk laat bedienen en waarmee ieder met eenvoudige instructies overweg kan. Door een hendel aan de disselkop van u af te duwen gaat de elektrotrekker vooruit en door de hendel naar u toe te duwen gaat de elektrotrekker achteruit. Extra handelingen om vooruit of achteruit te rijden zoals het omzetten van een schakelaar of het indrukken van een knop is hierdoor niet nodig. Via de disselkop kan de maximale snelheid in twee verschillende standen gezet worden. Op de snelle stand gaat de E-Nova maximaal 12 km per uur vooruit zodat er snel gereden kan worden in overzichtelijke ruimtes. Op de langzame (schildpad) stand gaat de E-Nova maximaal 7 km per uur vooruit zodat de snelheid beperkt is in onoverzichtelijke ruimtes waar veel mensen aanwezig. Eventueel kunnen deze snelheden op verzoek softwarematig vanaf de fabriek gelimiteerd worden naar lagere snelheden. Standaard heeft de disselkop een noodstop, die het elektrische circuit verbreekt, en een toeter.

Het frame van de E-Nova is gemaakt van staal met een duurzame afwerking van poedercoat en functioneert als robuuste bescherming voor de vitale onderdelen en de kunststof kappen. De kunststof kappen zijn gevormd met ABS en voorzien van een toplaag PMMA die bescherming biedt tegen weersomstandigheden en chemische middelen. Samen met de luchtbanden maakt dit de E-Nova zeer geschikt om binnen en buiten te gebruiken. Optioneel is het mogelijk om de kunststof kappen te voorzien van eigen bedrijfslogo en kleuren om de uitstraling van de E-Nova perfect bij uw huisstijl aan te passen. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

De E-Nova heeft als afwerking van de achterkant twee verschillende mogelijkheden. Standaard wordt de E-Nova afgeleverd met een kap die onder de zitting een ruime opbergmogelijkheid verschaft. Met een hendel aan de zijkant is het mogelijk de achterkant inclusief stoel omhoog te liften en kan de opbergruimte van 60 x 35cm bereikt worden. Op verzoek leveren we een andere achterkant die meer ruimte biedt om extra accessoires als een gereedschapskist, ladekast of krat biedt. De opbergruimte onder de stoel is met deze optie 35 x 35cm groot.

De E-Nova is standaard inclusief twee gel accu’s. Optioneel kunnen we de elektrotrekker ook voorzien van een lithium-ion accu. De accu’s zijn gemakkelijk los te koppelen en uit de elektrotrekker te halen. Op deze manier is een tweede accupakket snel en veilig te verwisselen zodat de elektrotrekker 24/7 operationeel blijft zonder aan de lader te moeten. De lader is ingebouwd en heeft een snoer van 6 meter lang. Laden is hierdoor zeer flexibel en heeft de elektrotrekker geen vaste standplaats nodig of moet er gedacht worden aan het meenemen van een losse lader.

Achterop de E-Nova kan een koppeling gemonteerd worden. We kunnen de electrotrekker bijvoorbeeld voorzien van een triangel of een trekhaakkogel. Een uitgebreid overzicht van onze koppelstukken is bij koppelstukken te vinden.

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: E-Nova Elektrische trekker

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Klantenbeoordeling

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.