Horti-Roof Deense kar

€ 139,00
AantalStukprijsTotaalKorting
8€ 129,00€ 1.032,007
50€ 119,00€ 5.950,0014
bestellen in veelvould

Om uw producten te beschermen tegen zon en regen, en om uw producten een uitzonderlijke presentatie te geven kunt u een dak aan uw Deense kar of cc-container toevoegen. Het dakje is volledig naar eigen ontwerp te voorzien van eigen logo en eigen kleuren en/of tekst.

Het dakje is naar een kant gericht en loopt schuin af. De voorkant is voorzien van een stuk die recht naar beneden loopt waardoor uw eventuele logo of productinformatie duidelijk zichtbaar is.

Doordat het dak naar een kant afloopt en de presentatie volledig gericht is naar één kant kunt u gemakkelijk een pad inrichten en eventueel twee Deense karren naast elkaar om een dubbele verkoopstelling te maken.

De voorkant van het dakje steekt 25cm naar voren en geeft de Deense kar of cc-container een totale breedte van 85cm.  De hoogte is te verstellen 40cm te verstellen waardoor de minimale hoogte bij standaard staanders 192cm is en de maximale hoogte 232cm.

Het dakje gemaakt van Bisonyl 510 gram (zeildoek) met een speciale water- en UV bestendig inkt. Dit voorkomt dat de kleuren door de zon vervagen, hier zit twee jaar garantie op.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over:Horti-Roof Deense kar
Jouw rating
logo

Alles voor uw Deense containers!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Wij gaan voor 100% tevreden klanten
  • 30 dagen retourgarantie

Blijf op de hoogte

Niets missen van Horti-Innovations?
Schijf je in voor onze nieuwsbrief, nieuwe producten,
kortingsacties binnen handbereik.